Workshops
7. 11. 2018
18:00, kuchyně Chefparade, Bubenské nábřeží 306/13, Praha 7, hala 36

"Budeš tu sedět, dokud to nesníš!" ... Tak takhle zero waste večeře opravdu nevypadá.

Na workshopu, který společně pořádá Sociologický ústav AV ČR, v.v.i., a nezisková organizace Zachraň jídlo s podporou Chefparade.cz, se o tom přesvědčíte.

Naučíte se, jak zpracovat mrkev od natě až po kořen. Ochutnáte skvělé pesto a polévku z pečené mrkve a přiučíte se spoustu informací o tom, jak co nejméně plýtvat jídlem. Vaše chuťové pohárky se zblázní blahem a na konci zbudou jen plné žaludky a prázdné talíře.

Účastí na workshopu souhlasím s pořízením fotografií, které budou použity pro účely propagace organizace Zachraň jídlo a výzkumného programu Strategie AV21 – Potraviny pro budoucnost, ve kterém Sociologický ústav AV ČR, v.v.i., řeší téma plýtvání potravinami jako sociální problém a v rámci kterého je tato akce organizována.

Kapacita je omezená, pro účast jenutná registrace na emailu radka.hanzlova@soc.cas.cz.

Share this page